Nå er sommeren endelig her. Sol, varme, lange dager på stranda, og kroppspress. Jeg husker hvordan det var før. Da jeg spurte vennene mine om de ville bli med å bade på stranda. Vår største bekymring var om vannet var for kaldt. Vi gjemte oss bak en busk og dro på oss badedrakta. Løp mot vannet, og stoppet ikke ett sekund for å se hva de rundt oss tenkte. Vi hadde det gøy. Nå er alt snudd på hodet. 

 

Hei, blir du med på stranda i dag?

Nei, jeg kan ikke. Bikinikroppen er ikke helt klar ennå. :)

 

Samme responsen hver gang. Tro meg, jeg har definitivt ikke den såkalte bikinikroppen alle snakker om. Og for å være ærlig er jeg ikke 100% fornøyd med kroppen min. Det er så mye jeg ville endret på. Jeg beundrer virkelig folk som er selvsikre på seg selv, samme hvordan de ser ut. Det jeg ikke skjønner er hvorfor vi skal ha en bestemt fasit på hvordan hver og en av oss skal se ut. Forestill deg en verden der alle jentene så helt like ut. Stor rumpe og store pupper, smal midje og slanke lår. Det er en verden jeg ikke vil leve i. Hver dag ser jeg bilder av slanke jenter som poserer i fargerike bikinier på instagram. I kommentarfeltet er det alltid det samme. #goals, eller skulle ønske jeg var deg. Hvorfor? Bedre med kommentarer som; så pen du er eller bare wow 😍. Greit nok at du beundrer dem for hvordan de ser ut, men det er ikke nødvendig å endre deg selv for å se ut som dem. Nei, jeg har ikke noe i mot disse jentene som har "drømmekroppen". De har sikkert jobbet hardt for å se slik ut, det er jo bare bra for dem! Det jeg er i mot er når jenter, i ung alder, skal drømme om å se akkurat slik ut. 

 


//nei, bare nei.

 

Det er også mange som blir fortalt at de er for tynne. Det har jeg opplevd selv flere ganger, og jeg kan trygt si at det ikke er hyggelig. På flere blogger leser jeg kommentarer fra folk som sier, æsj, du er alt for tynn, spis litt da!  Disse kommentarene kan være like sårende som om du hadde sagt, æsj, du er for feit! Det er ikke noe som heter for tynn eller for feit. (Det finnes så klart alvorlige tilfeller hvor vekten til en person er farlig for helsa, men det er en helt annen sak.) Har du noen gang hørt det engelske sitatet, "real men like curves, only dogs go for bones"? Ja, det hjelper kanskje med å bygge opp selvtilliten til litt større kvinner. Men hva med de som ikke er like store i størrelsen, de har da også følelser. Folk må slutte å hakke ned på en gruppe mennesker, slik at en annen gruppe mennesker skal føle seg bedre. 

 

Vet du hva? Vil du ha en bikinikropp? På med bikinien, for det har du allerede!

 

 

you're perfect, everyone is perfect in their own way.

 
 

 

  

//Jeg var ute på tur i dag så jeg benyttet sjansen til å ta noen bilder på veien med speilreflekskameraet. Ville dele de med dere. Veldig kort innlegg, men jaja.

 


ASAYA
Hei, og velkommen til min blogg om alt mulig. Her kan du lese om mote, musikk, tv serier og mye annet!
Kontakt:
asayablog@gmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2015 · Juni 2015Kategorier


· Anbefalinger · Beauty Hacks · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Mat · Reise · Tanker og Meninger · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits