Hei, i dag valgte jeg å lage en gulrotsalat som kun består av én grønnsak. Gulrot. Det smakte faktisk ganske godt, jeg kommer nok til å lage det igjen. Du trenger ikke så veldig mye for å lage denne salaten. Det eneste jeg brukte var to gulrøtter, olivenolje, pepper og salt. Jeg brukte vanlig salt, men jeg anbefaler dere å bruke havsalt. Tror det ville smakt mye bedre. 

 

 
//yeeey! Endelig bilder med bra kvalitet! Jeg brukte et speilreflekskamera til å ta alle bildene.

 

 
//ta fram det du trenger. Jeg valgte å bruke to store gulrøtter, men du kan godt gå for tre. Skrell gulrøttene hvis du vil.

 

 
//riv opp gulrøttene og putt alt i en bolle.

 

 
//ta fram olivenolje, salt (helst havsalt) og pepper og putt det i bollen og bland det sammen. Forsiktig så du ikke tar i for mye olivenolje, det kan fort ødelegge hele salaten!

 

 
//jeg liker å la saltaten stå i kjøleskapet i rundt ti minutter før jeg spiser den, men du kan gjøre det som passer deg. Det hele tar så vidt ti minutter. Det som tar lengst tid er såklart å rive opp gulrøttene, men du kan jo alltids kjøpe ferdig revet gulrot i butikken. Best om du gjør det selv da.

Har du tenkt til å prøve det ut?


ASAYA
Hei, og velkommen til min blogg om alt mulig. Her kan du lese om mote, musikk, tv serier og mye annet!
Kontakt:
asayablog@gmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2015Kategorier


· Anbefalinger · Beauty Hacks · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Mat · Reise · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits