I dag har jeg hatt en slapp dag hvor jeg ikke har gjort noen ting. Hadde ingen planer i dag, så jeg satt egentlig bare hjemme å så på netflix mesteparten av tiden. Jeg har begynt å se på en ny serie nå som heter New Girl. Grunnen til at jeg begynte å se på serien er fordi Taylor Swift er med i en av episodene, og jeg digger henne. Men New Girl er overraskende bra. Jeg er avhenging. Nå spiser jeg en kake som ble kjøpt fra meny, nam. Når jeg er ferdig med å spise har jeg tenkt å ta på en ansiktsmaske eller noe lignende, for fjeset mitt har vært veldig tørt i det siste. 

 

  
//nå fikk jeg endelig tatt noen bra bilder. Selv synes jeg bildene ble ganske bra for å være tatt med mobilen. 

Jepp, det var det for verdens kjedeligste innlegg. Jeg hadde egentlig bare lyst til å poste bildene jeg tok fordi jeg var ganske fornøyd med dem.


ASAYA
Hei, og velkommen til min blogg om alt mulig. Her kan du lese om mote, musikk, tv serier og mye annet!
Kontakt:
asayablog@gmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2015Kategorier


· Anbefalinger · Beauty Hacks · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Reise · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits