Som jeg skrev i et tidligere innlegg så var jeg ikke helt fornøyd med det gamle designet på bloggen. Nå har jeg fått et nytt design som jeg liker veldig godt. Det er ryddig og enkelt, akkurat slik som jeg ønsket det. Men av en eller annen grunn så ble alle de gamle innleggene borte når jeg ble ferdig med å sette opp dette designet. Jeg må vel ha gjort en eller annen feil, for det var jo ikke meningen at dette skulle skje. Heldigvis hadde jeg ikke postet så veldig mange innlegg fra før av, men det er likevel ganske irriterende. Får håpe noe sånt ikke skjer igjen da. Akkurat nå sitter jeg og spiser taco rester fra gårsdagen, nam! Men må si at det er vanskelig å blogge mens jeg spiser taco. Hahah. Nå har jeg tenkt til å poste innleggene som forsvant.

 

                

// tacoen jeg spiser nå ser ikke så fancy ut da.






ASAYA




Hei, og velkommen til min blogg om alt mulig. Her kan du lese om mote, musikk, tv serier og mye annet!
Kontakt:
asayablog@gmail.com


Legg meg til som venn




Arkiv


· Juni 2015



Kategorier


· Blogg · Reise



Søk i bloggen




Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits